Recepten Sasja Spek

ALKMAAR – Onderneemster Sasja Spek uit Alkmaar zal, deze zomer in het maandelijkse gezondheidsmagazine op de radio van Lisette van PR 4 Media lekkere zomerse recepten delen.

Daarnaast kan je de recepten hier lezen en binnenkort ook op de website van PR 4 Media.
De tweede zomerse heerlijke Traktatie is: Watermeloen met choco en spikkels.

Ingrediënten

  • 1 watermeloen pitloos
  • 1 pakje smeltchocolade smaak naar keuze
  • spikkels discodip

Instructies

  1. Snijd de meloen in driehoekjes. Let op de schil moet eraan blijven. Het makkelijkst gaat dat door de meloen eerst in de lengte in vieren te snijden en daarna in plakken.
  2. Smelt de chocolade zachtjes volgens de verpakking in een steelpannetje. Roer goed door.
  3. Doop de meloendriehoekjes met de punt in de chocola en daarna direct in de discodip (spikkels)
  4. Laat even afkoelen, tot de chocolade hard is. Mjammie!
  5. Omdat de schil eraan blijft kun je deze traktatie zo uit de hand eten. Je kunt er natuurlijk ook een stokje in doen als je dat makkelijker vindt.
  6. Deze traktatie kun je ook in de vriezer bewaren.

    Voorbereidingstijd; 15 minuten, meer info over Sasja lees je op; https://basishulp.nl/ en vragen n.a.v. de recepten en of interviews. Mail ze naar: lisetteprager@gmail.com.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten