Fysiotherapie Martijn Bakker

Heeft u pijn in uw spieren of gewrichten, lichamelijke klachten waar u niet vanaf komt, last van een blessure of hulp nodig bij het herstel na een operatie? Martijn gaat tot het uiterste van zijn kunnen als fysiotherapeut om u snel weer pijnvrij en zorgeloos te laten bewegen.


Een belangrijk punt van zijn praktijk in Warmenhuizen is dat u zich gehoord voelt en dat er echt naar u geluisterd wordt. Alle afspraken worden ruim ingepland, zodat er voldoende tijd is om achter de oorzaak van uw probleem te komen en de juiste behandelstrategie te kiezen. Want elk mens is anders en elke klacht heeft zijn eigen aanpak nodig.

Kijk voor meer informatie en contact op: https://fysiotherapiemartijnbakker.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten